Vädergudarna??

Ja nu har påsken börjat. har jag sovit länge? nej självklart inte, varför funkar det aldrig att sova när man har ledigt? sprungit, nej, ätit godis, ja :) Jag har landat i sommarstugan i norra skåne, tagit på mig mina utslitna numera grå Ior tofflor och dricker varmchoklad.

Iallafall, vaknade imorse och tittade ut. Jag ville bara går och lägga mig igen. Utanför mitt fönster låg ett lager med snö!! Jag du läste rätt, SNÖÖÖÖÖÖ!! Vad gör den här? har absolut ingenaning men här vill jag inte ha den iallafall. Igår var det jättefint väder, solen sken som den ska göra på påsken och vitsipporna sträckte på sig efter en vinters sömn. Men tji fick vi alla, vi små grå möss som har levt i en grå burk här i skåne. Vädergudarna bestämde sig att vi tydligen hade saknat snön och ska gottgöra oss, så nu snöar det som attan! Det känns som ferbruarilov. Tur att jag tog in kaninen igårkväll. Inga kaniner i torkskåpet tack (lång historia som jag tar en annan gång)

Brossan slötittar på Tv, hunden snarkar och jag har tråkigt. Undrar vad Athena har stoppat i sin väska, tycker att Gwen Stefani passar bra i brunt hår (cool videon) och att jag inte vill bo i skåne i framtiden 

Hej hopp!



Kommentarer
Postat av: Athena

athena har knappt packat ngnting och håller på o hyperventilera. jag hatar SNÖ just nu, vi ska upp FEM imorn! JA, FEM FAST PLANET GÅR ETT. GNÄÄÄÄÄLL!

2008-03-17 @ 16:24:03
URL: http://athenaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Quel est votre nom?:
Souvenir?

Mail

Votre blog:

Parlez!:

Trackback
RSS 2.0