Things

Vilken eftermiddag!
 Mysfika med A & J och dessutom jättefina presenter! Det blev kanelbullar och överbliven päronpaj. Alltihop slank ner och nu känner jag mig som en boaorm. Jag fick ett album där J hade klistrat in en massa bilder och av henne fick jag även ett halsband. Av A fick jag en mascara och en ask  jellybeans!

Åh, jag har det alldeles förbra!!






Söndag

Nu måste jag skynda mig lite. Fullspäckad dag. Senare blir det försenad födelsedagsfika med A & J.

Vi hörs ikväll

Un crocodile

Jag hade hoppats att jag skulle komma hem med något roligt klädesplagg, men det blev en skiva och lite godis istället. Har inte köpt skivor på åratal, men jag har velat ha den här så länge och det var bara att slå till.
  På vägen hem trasslade in mig i några hantverksstånd och såg några söta ringar och örhängen av gamla knappar och porslinsbitar och jag blev sugen på att göra något liknande. 

 Jaja, vi får väl se hur det går, eller om materialet hamnar i pyssellådan bland alla gamla pärlor och andra projekt som inte blev av.





En aligator. Gjord av Irma klass 1a ht-1998


Une petite partie

Fredagkväll.
Känner mig lite dålig så det får bli en lugn hemmakväll med mys framför TV:n. Imorgon blir det shopping, och det ska bli intressant och se om jag får med mig någonting hem den här gången.



Titta vad jag hittade framför huset. En liten porslinsbit med mörkblå blommor. Undra om den har varit med om många kaffekalas. Fin var den iallafall.

Vendredi

Jag har en lång fredag framför mig, men det är alltid kul att träffa sina små tenniselever igen. Dock har jag tydligen lovat dem godis(?!) som jag inte har hunnit köpa,så vi får väl se hur det går. Nu måste jag skynda mig iväg till historian och sedan cykla  vidare mot tennisen.

Ha en bra fredagseftermiddag och vi ses efter 20.00!




Ovan: Mr. Panter och fin blommig kopp. En kopp som jag absolut inte hade någon aning om att den fanns


Le chocolat, sîl vous plait

Ledig torsdag. Helt underbart. Dessutom har jag överträffat mig själv och gjort allt som jag skulle göra dvs läxor m.m. Och klockan är inte ens 16.00.
Nu ser jag framemot en  kväll med tennis och mammas efterlängtade päronpaj. Dessutom är det snart helg.
Jippie!

Rött nagelnack, pappas gamla skjorta och en hemgjord chokladboll


Soir








Det har flyttat in en inslagen flamingo i mitt hus. Den stod så fint i hallen när jag kom hem i eftermiddags. Tydligen en skämtpresent från mina föräldrar till någon.
Imorgon är det ledig dag och jag ska bara gå runt i gamla kläder och mysa. Kanske göra matteläraren lite glad och göra läxan.

Och ja, jag längtar...........


Maybe a red nailpolish?


Jag måste kanske tänka över mina inköp när det gäller nagelnack..............

Tisdag

Ah, sköna tisdag. Slutade vid ett eftersom det var något fel med ventilationen så vi kunde inte ha biologi. Höll på att blåsa bort när jag gick hem från skolan. Nu är hösten verkligen här.

Måste komma ihåg att lämna tillbaka böckerna på biblioteket, för jag vill inte ha en ny skuld. Blev halvt ruinerad förra gången. Det får bli när jag ska till tennisen ikväll.



Nackdelen med att sluta tidigt = tömma tvättmaskinen

One sock and one dog




Zaga är sur.
Glosorna kommer snart ut genom öronen på mig.


Måndag






Yes! Efter allt letande har jag hittat ett par bruna byxor. Det blev ett par bruna från H&M man faktiskt. Visst de är stora, men jag har letat som en galning och 198 kr är helt överkomligt. Jag är mkt nöjd.

Går runt och myser i förra årets julklapp, ett par tjocka mysstrumpor med små stjärnor undertill. Försöker göra läxan men har insett att jag och engelskglosor inte är en bra kompination.

Nu blir det spagetti och köttfärssås.

Visar byxorna senare. Ciao!


Good Night




Good night sweetheart, Til we meet tomorrow, Good night sweetheart, Sleep will vanish sorrow




Söndag

Åh jag är på dåligt humör. Går bara runt och morrar. Söndag är inte min dag. Lång, grå, tråkig och fylld med läxor. Försöker koncentrera mig på matten, men det går helt enkelt inte så nu ligger matteboken under sängen, haha. Om en halvtimme mår jag nog bättre och kan lösa alla de löjligt enkla problemen, men nu har hjärnan gått i baklås.

Vad gör man då?




Ovan: Muminmugg med chokladte och ferraribil på blommig plånbok

Lördag

Det var meningen att det skulle bli en dag fylld med shoppingfynd, men hur slutade det? Jo, ingenting blev inköpt. Jag ville ha ett par bruna cheap monday eller liknande, men såklart finns aldrig det man letar efter så jag kom hem tomhänt. Ja, lite mintchoklad te blev det allt, men lite kläder hade inte suttit fel. Jaja, that's life

Ikväll blir det uteliv eftersom hela stan har "kulturnatt", så vi ska lyssna på band och gå runt och frysa. Härligt!

Hur blir er lördagskväll?



Lite av mina födelsedagspresenter:

Silverhalsband


Ahlgrensbilar USB från lillebror


och det roligaste av allt

En systemkamera (Nikon D80 :)

&

V.Ä.N.N.E.R boxen (alltså den stora)

Jag går omkring på små mjuka moln


Happy B-day to me!

Idag fyller jag år! Helt underbart och jag njuter av varje sekund. Presenterna i morse var super men det bästa kommer i kväll

Oj, det ringer på dörren. Måste öppna

Visar upp presenterna sedan

Vi ses senare

Söndag

Mina föräldrar har av någon underlig anledning bestämt sig för att ha kräftskiva (i september?!) med familjerna på gården och om nån timme kommer mitt nystädade rum invaderas av små snoriga och lite större ungar. Jo, jag älskar dem men känner inte riktigt för att träffa dem på en söndag. Då ska man bara ligga i soffan och oja sig över att helgen är slut.

Vi ska dessutom sitta ute, det är bara 12 grader! Tokiga människor. Hoppas jag inte förfryser.

Ha en bra söndag

One Squeezed Barbapapa

En miljard tankar flyger omkring i mitt huvud. 
Dags att ta fram sin barbapappa. En liten figur som står och tittar på mig i fönsterkarmen. Ett impulsköp från Öland, mest för utseendets skull, men kan även användas vid stresstillfällen

Får rensa hjärnan med en smoothie och lite mer serietittande. Min förkylning är inte bättre och jag hör dessutom dåligt. Nästeppa har tydligen gått över till lock för BÅDA öronen. Suck




Lördag

Förmycket godis i munnen och återupplever mina minnen från mellanstadietiden genom att titta på "Full House" på youtube.

Klappat lite på en stickad klänning från Indiska som jag har tittat på länge och hängde undan den för det var sista exemplaret. På måndag innan kl 13 har jag på mig så vi får väl se om den hamnar i min garderob.
 
Funderar även på min stundande födelsedag som inträffar på torsdag. Min otroligt snälle morfar kommer att ge mig världens bästa present. Men vad det är, ja det får ni se då!



Bild: google

Måndag

Skola hit och skola dit. Historievirusen har tagit över min hjärna. Eftersom jag inte riktigt vet hur 85 franskglosor kommer att få plats i min hjärna tills imorgon så hoppas jag innerligt att franskläraren är sjuk. Hon var tydligen det idag iallafall.

Förkylningen har även nu angripit mig. Jag trodde verkligen jag skulle få slippa det in i det sista, men där fick jag. Helt stel i nacken och näsan forsar som niagarafallen. Hopplös

Men vet ni vad. Nu är det bestämt. I'm going to the BIG APPLE över nyår!!! Var där för två år sedan under samma tid och blev helt förälskad. Livet blev genast en aning lättare

Nu kycklingfaijitas


En gubbe i köksfönstret

Little rabbit

Jag vaknade i panik förra natten och insåg att jag bara har ungefär 1,5 år kvar innan jag slutar skolan! Visst jag älskar gymnasiet, men jag vill inte bli stor ännu!
Tänk när man var liten och hade en miljard gosedjur som nu ligger bortglömda i en låda i förrådet. Men det finns två kvar. Ja, kaninen och älsklingskudden ligger tryggt och väntar på mig på kvällarna.
Och jag fyller trots allt 17 nästa vecka.........



Peter Rabbit. Var större än mig när jag föddes, svårt att tro idag

Söndag

Historia : Klar
Franska : nästan klar
Svenska: inte börjat

Ja, ni ser hur min söndag har sett ut. En aning deprimerande, jag vet. Bara suttit och hängt framför datorn för att försöka klämma in ett arbete på 2 sidor. Great!

Men, jag fick lyfta på rumpan och locka ut mig själv i det konstigt varma vädret. Det blev en cykeltur till exgrannen som gav mig Gardasil nummer 2. Alla säger att 2:an gör mest ont. Men jag kan säga att kanyl i foten och kontraströntgen är miljarder gånger värre. Detta kändes inte alls. Skrämmande, efter alla provtagningar har jag blivit orädd för stick.

Nu luktar det underbart i köket så jag får ge mig dit och kolla läget


Blåbärsmuffins fika med A i torsdags

Onsdag

Nu åker jag på läger med mentorsgruppen. Ut i vildmarken med stövlar och sovsäck

Vi ses imorgon, torsdag

Hmmmm

Förstår inte vad det är med mig. Orkar inte göra någonting eller är sugen på någonting. Allmänt trött och dåsig. Inte vara aktiv på bloggen eller kolla favoritbloggarna. Bara jag inte håller på att bli sjuk.

Det är bara och sova på saken och komma tillbaka imorgon, pigg som en lärka, förhoppningsvis.

Förlåt.


Promenad i våras


Måndag

Vaknade av att någon ringde alldeles förtidigt. Hej då sovmorgon. Jag kom upp tidigt iallafall och kunde bara gå runt och mysa innan skolan började kl 10.

Är nu hemma på långlunch och oroar mig inför undersökningen i morgon när de ska sätta en kanyl i benet och spruta in kontrast. Hjälp

Men det är imorgon, så jag ska sluta stressa upp mig.

Lunch och sedan sista lektionen för dagen

Vi ses senare!


RSS 2.0