trettionde april
Ovan: In med bilder i album efter resan i julas, hand och cyklar i mängder


Trettionde april. Valborg. Carl XVI Gustafs födelsedag

Min samhällslärare är en rolig prick. Han går igång på dåliga stenålders "låt oss besöka riksdagen" filmer som får klassen att vika sig av skratt av alla dåliga skådespelare, partiledare och tillbakaspolningar av filmatiserade slagsmål.

Solen skiner, gatorna är redan fulla av berusade studenter och gården har svämmats över av cyklar tillhörande spanska utbytesstudenter. Det saknas bara tapas, tango och lite sangria.
Vad jag själv ska göra? Det blir nog ut i folkvimlet och dras med i detta stora kalas, eller vem vet vad en valborg kan bjuda på. En aning överskattat tycker jag det är iallafall.

Visa vid vindens ängar


Våren får min mage att förvandlas till ett fjärilhus. Det bara spritter i kroppen och jag skulle kunna gå runt och fotografera varenda liten småsten och fluga i den vackra parken jag har fått äran att bo bredvid. Jag har lust att plåga er med miljarder bilder, men det ska jag inte, lovar.

Kika in till dessa snälla personer om ni har lust, mina favoriter helt enkelt!
Ida
Athena
Agnes


Gendergap


Nu har jag precis tryckt i mig dagens tredje äpple. Blev så nervös när det ringde på dörren, att det blev en tur till fruktskålen efteråt. Igår lyckades jag med bedriften att svimma under en läkarundersökning och är en aning blåslagen på kinden.
Datorn har invaderats av trojanska hästar och mamma har förbjudit någon att använda internet, och detta gäller tydligen mig också. Nu fattas bara avspärrningstejp, blinkade ljus och hästfoder för att locka bort de små rackarna.

Kram 

babuschka

Onsdag.
Vårregn  luktar så gott. I staden där det regnar varannan dag, har man vant sig vid tre soliga veckor och blev en aning chockad. Regnvåta gator, blandat med vått gräs och avgaser från bussarna. Tillsammans blir det en salig blandning som luktar speciellt, en aning hemtrevligt kanske?

Iallafall, vad gör man en onsdag utan läxor och inget stort Fysik B prov att se framemot? (Thank's God att jag valde bort den kursen!) Ett styck Babuschka från Litauen, som blir delad, som hamnar i en bil sysselsatte mig en liten stund......


I.R.M.ATisdagar blir inte alltid som man har tänkt sig. Vem hade trott att kemilektionen skulle bli flyttad utomhus, att nya Ice-Age glassen skulle provsmakas och att aulan förvandlades till en stor sovsal?
Framförallt, vem hade trott att jag skulle lägga upp halvdåliga bilder, både kvalité och utseendemässigt? Inte jag iallafall, men en dag som idag bjuder jag på mig själv.

Hoppas ni mår bra och tack för alla fina kommentarer. Bäst helt enkelt

xoxo 


Pink as your cheek

Världen runt om kring mig bara exploderar i färger och dofter. Ett fluffigt bubbelrosa träd mot en blå himmel kan inte bli mycket vackrare. Fruktte på en solig balkong. Lång sovmorgon imorgon. Venedig om ungefär en månad. Fina vänner. Jag mår så bra så bra


MakeItHappenOvan: B-day present till A och jordbær

Lördagar är härliga.
   Stosa runt på stan i vita converse och kofta i strålande solsken och klarblå himmel. Äta falafel, vilken var åratals sedan, och tänka tillbaka på tiden i sjuan då jag och dåvarande bästisen brukade äta glass med två kulor, för att sedan äta falafel också. Tog hårt på en 13- årings tunna plånbok minsann....
Sedan blev det supermys hos världens bästa A, världens underbaraste vän och person, där jag säkert var pain in the as och rotade igenom hennes garderob.

Mycket fint må du tro.


cakes
Tillbaka efter ett skönt påsklov, fylld med smaskiga påskägg och underbara timmar i solen. Nu blir det många timmar i skolbänken fyllda med kunskap och en del onödig fakta innan sommarlovet står för dörren. Vem längtar inte till solvarma ständer och smältande glasspinnar?
En resa innan lovet kommer också att klämmas in. Jo, jag överlever nog till sommaren.

Påsklov

Nu tar jag en paus och åker på påsklov. Behöver komma bort från stadens sus och brus.
ha det så bra och vi ses när jag kommer tillbaka

Kram

RSS 2.0