tusenmiljoner

Jag har blivit kär. I förbjuden frukt och han vet inte om det och får absolut inte veta. Så hopplöst.

Han var där igår. De bruna ögonen lyste, håret var rufsigt och leendet var lika vackert som vanligt. Skorna var slarvigt knutna och han var fortfarandre lika dålig på att passa tider . Jag hade blivit informerad om att min tränarkollega inte kunde komma så det behövdes en vikare. Han dök upp. Fjärilarna i min mage började flyga runt i cirklar och jag kunde inte sluta le. 
 Jag smälte och gled runt på små rosa moln.

Han blir aldrig min, men jag överlever nog. Jag träffar honom en gång i veckan och vi är iallafall bra kompisar. Drömma kan man alltid iallafall........ enkvartettavmycket

Igår fyllde två av de finaste personerna jag känner 18år.
Min fina kusin och en av mina två allra bästaste bästa vänner har blivit stora och mina bruna ögon tåras när jag tänker på det. Det känns som nyss vi var så små och klättrade i träd och hittade på roliga historier.

Det var på den tiden när hårtsnoddarna var färgglada, mjölktänderna var lösa och gosedjuren hade en naturlig plats i sängen. Det var då när man gick och lade sig efter bolibompa och absolut inte ville ha grönsaker.

Om sju månader är det min tur.
or are we dancer?Jag älskar att åka skidor, jag älskar Italien och jag älskar sällskapet jag hade med mig. Vill verkligen tillbaka, synd att det dröjer ett år bara...... Den italienska maten står mig tyvärr upp i halsen, så det lär inte bli pasta på ett tag för min del.

Hemma är allt som vanligt, samma väder och underbara människor i skolan.
Dessutom, vår alldeles egna kronprinsessa har förlovat sig.


Spotify blev en del av mitt liv igår, nu blir det killers, james morrison, ceasars, hellström m.fl. för hela slanten. 
Meraviglioso!


arrivederci

Nu susar jag iväg mot nya äventyr. Italienska bergen väntar på mig med öppna armar. Ha ett bra sportlov, om ni nu har det, har haft eller kommer att ha.

Vi ses igen v.9, för ni kommer väl tillbaka?One day
Så här tillbringar jag mina torsdagar när klassen har fysik B, vilket jag har valt bort. Nu blir det matte, engelska och ett franskprov (som jag och alex kommer klara, right?)  och sedan hasta iväg till tennisen för att jobba.

Väskan är inte packad, imorgon smäller det. 

Doesn't mean I'm lost

Botemedel mot snöstorm: Tofflor, coldplay, en grapefrukt och artiklar om människor som ställer upp för de söta små barnen i vår värld.  
Som Kattis till exempel berättar för  Dagens Nyheter:

"Såg en mamma som ryckte sitt barn hårt i armen och sa "Är du helt jävla dum i huvet?" Då gick jag fram till barnet och sa: "Man får inte ta barn så där i armen. Och du är inte dum i huvet, glöm aldrig det!" 

sol vind vatten

Åh vad jag älskar att träna. Att ta ut sig tills man känner att man inte orkar länge, svettas, duscha och sedan slänga sig i soffan och pusta ut.  Älskar även känslan när man är ute och springer i halvdåligt väder, kämpar extra med det sista varvet och sedan, när man är i mål, är man helt slut i femton sekunder för att sedan känna att man allt skulle kunna ta några varv till.
Jag älskar även havets brus, måsskrik, ostmackor och te i mänger. Och så skidor förstås...

Mamma och bror bråkar om något obetydligt som har resulterat till att jag har stängt öronen. V.Ä.N.N.E.R väntar
million years from now

Fredag.
Idag blev det ingen skola för min del, benproblem as always, fick jag tillbringa ett par timmar igrannstaden och strosade runt för mig själv. Blev en kaffe, som senare förvandlades till en soppa och ett par vinterskor inför skidresan. Längtar så mycket.

Tänk att få glida ner för en helt nypistad backe, vars snö gnistrar som miljoner kristaller och solens strålar letar sig fram mellan alpernas magnifika berg.  Efter några timmar blir man sugen på en kopp varmchoklad och letar upp ett litet ställe i backen och beklagar sig över pistvakter eller trånga pjäxor. Sedan är det full fart igen.

En vecka kvar

kladd et kaka

Tisdag.
Det finns de personer som gillar smeten bäst och de som gillar det färdiga resultatet. Jag tillhör de förstnämnda, för inte mycket slår en klick kaksmet. Till min stora lycka skulle detta bli en eftermiddag med kaksmet.  Hade glömt att jag stod för fika till kören imorgon, så det var bara att fixa ihop något snabbt, vilket resulterade till trettio små väldoftande muffins.

Har även varit på universitets föreläsningar, och jag måste säga att jag är för tillfället inte så sugen på att börja plugga. Riktigt dåliga föreläsningar som jag och mina kompanjoner i tvåan klarar mycket bättre själv.

och så kom snön... igen

Söndag.
Snön har kommit till södra Sverige. Tjoho. När det är vinter ska det vara snö och kallt, inga plus och absolut inget regn.
Igår hade jag och pappa en trevlig lördag. Hittade ett par fina Filippa K byxor till ett överkomligt pris som låg och skrek att de ville flytta hem till mig. Jag kunde inte stå emot.
 Kalasade även på den största biskvin jag har sett i hela mitt liv, stressade runt efter en present till min mamma som fyller år idag och pratade hela natten med A.

Nu är jag sugen på en promenad i den knakande snön och avnjuta en kopp varm choklad.


RSS 2.0