What a surpriseJag har världens finaste vänner. De är de underbaraste i hela världen. Tillsammans grundlurade de sin stackars oanade nyblivna 18 åring och ordnade ett surpriseparty i hennes hus. Jag trodde jag skulle gå i bitar. Att öppna dörren till sitt rum sådär en lördagskväll och alla människor jag tycker om väller ut, ja den känslan går inte att beskriva! Sedan blev utgång och roligheter till småtimmarna.

Födelsedagen bjöd också på fina presenter, bla Thomas Sabo armband och PS. Jag är så lycklig att jag inte vet vad jag ska ta vägen.

Dessutom packas väskan och kameran inför en vecka i Köpenhamn för att träffa ungdomar från alla världens hörn. En hel vecka i FN:s tecken.

Vi ses på fredag!


arton årBirthday!

l'amour est bleu
Cd- skiva. Vatten. Extra pomegranate blueberry. Ett fel på provet.
Hoppas ni mår bra!

How wonderful life is when you're in the worldZaga

Måndag.
Planeringen pågår inför det lilla äventyret jag kommer att ställas inför nästa vecka. Sitter även och småsurar över att jag ska till tandläkaren 07.40 imorgon, när min enda lektion börjar 14.00.......... Och ja, jag vet att det är tråkigt att titta på bilder på andras husdjur, men i brist på fantasi blev det en styck vovve.

I värsta fall kan ni ju alltid blunda.

I want to wake up, in a city that never sleeps


En helt vanlig torsdag. Tröttheten kommer smygande, och samtidigt känner man sig redo för allt vad helgen har att bjuda på. Lite favoriter i repris från en av världens bästa städer, om inte den bästa, piggar iallafall upp.
Tänk om man kunde få bo där, någon månad eller två.

Och hörrni, ta och kika in hos den här fina personen

denniondeiniondetvåtusennio
Ni vet väl vilken dag det är? 10 dagar till min födelsedag och dessutom 090909. Eftersom mormor har jobbat på posten, tycker hon det är lite extra roligt en dag som idag. Därför skickar jag ett kort.
   Stunden är kommen för att öppna det sparade favoritgodiset från USA, medan de andra sitter och sliter med fysik B. Känns ganska bra faktiskt.

converse?non,j'ai une paire
Idag tänkte jag hylla mina converse för att de förtjänar en plats i rampljuset.  Ja, alla har dem jag vet, men så what. Det finns väl en anledning till det antar jag.

Mina är från New York.  Dina då?

Paglia e Fieno ai FunghiHungrig som en varg tycker jag är ett ganska fint uttryck. Det knorrar i magen, man går runt och morrar för minsta lilla snedsteg.
  I min mage känns det som om jag har en hel flock av vargar, plus några renar och ekorrar och om inte föräldrarna som har planerat dagens mat kommer hem snart kommer jag kanske att äta upp min favoritkokbok. Bläddrar sönder den gör jag iallafall......

RSS 2.0