make itJag orkar ingenting just nu, verkligen ingenting. Jag tror helt enkelt jag behöver påsklov. Tur att det kommer nästa vecka, annars hade jag nog gått och gömt mig under sängen.

Just nu njuter jag av min tre och en halv timmes långa håla. Vad gör man när man har tre timmar tillgodo? Tja, jag har kastat några blickar på matteboken inför det stundande matte C slutprovet imorgon, men det jag inte kan idag, lär jag knappast kunna imorgon heller....


 

roomie

Jag har fått en liten svart  luden kompis, som ska bo hos mig i tre veckor med start på onsdag. Söt, snäll och lurvig, vad kan man mer begära? Zaga är dock en stor motståndare och ligger mest och surar. Hon gillar inte alls att hennes dagliga uppmärksamhet ska delas av två.

Vad händer annnars i mitt 17 - åriga liv? Ja, solen skiner in genom tackfönstren, matteboken är snart utsliten och en dagsgammal våffla till lunch. Nöjd? Javisst!

Uppe bland molnen


Lugano juni 08

Kusinvitamin i Spanien november 08

New York jul 08

Italien februari 09Jag vill ut och resa.
Jag vill slänga ner saker i min svarta resväska, stänga blixtlåset och åka iväg till flygplatsen för att hoppa på första bästa plan. Kanske hamnar jag på en söderhavsö eller i en brusande storstad.
Jag vill tillbaka till Luganos molntäckta berg, poolkanten i Spanien, New Yorks hektiska taxitrafik eller alpernas tysta berg

Men väskan står kvar i garderoben och väntar på äventyren, för de väntar på oss.............

Tingeling
Ovan: produkter + en irma innan förvandlingen


* Matteprov  √
* Samhällsprov 
* Slutprov matte C 1/4 (herregud!)


Var på sminkkurs i tisdags på Make- Up store. Kan varmt rekommenderas! Hur kul som helst och dessutom får man välja produkter för samma pris som kursen kostar. Jag är inte så van vid mycket smink, men snyggt blev det.
Jag  kommer dock aldrig kunna återskapa looken jag fick, men man kan alltid försöka.
Nu räknar jag minuterna tills det att jag ska till tennisen. Om 27 minuter trampar jag iväg på min röda cykel.

Tjingeling

I väntan på sommaren
I helgen befann jag mig en dag i sommarhuset. Det är som om allting har frusit till is och bara väntar på att sommargästerna och solens varma strålar ska komma

Jag blir helt varm i hela kroppen när jag tänker på sommaren.
Längtar efter att vara barfota på vita golv, vakna av en surrande flyga, frukost på terassen.  Hallonsaft i trädgården och salta bad i havet.
Men först får jag vänta på påsken och alla dess kycklingar. Och söta Inez förstås.
Kram

ett år!Idag fyller bloggen ett år och jag har varit bloggerska lika länge.  
Hur det ska firas? Tja, har absolut ingen aning, kanske med en apelsin.

Nu vill jag veta: Varför läser du min blogg?


Hurra för grodbloggen!

tolv.nolltre.nollnio
Vet inte vad jag ska skriva. Det står helt still. Kan berätta att det snöar och att min fransklärare inte är någon naturbegåvning när det gäller sång. Ska trampa iväg och träna tennis. Få träffa mr. handsome, och dricka smoothie.
Ett gäng polaroid får berätta resten.


2009-03-11


Skolan stod och väntade med öppna armar imorse när jag kom cyklande i regnrusket. Konstigt att vara tillbaka efter en jättehelg, men samtidigt gillar jag att gå i skolan så jag kan inte vara utan min kompis allt för länge, haha

Min bror påpekade att det endast är ett år kvar tills det att jag tar studenten, vilket gör mig smått panikslagen och samtidigt lycklig. Nej, jag känner mig  verkligen inte redo för tillfället och tack och lov har jag ett helt år på mig att förbereda mig. Jag vill bli stor, men samtidigt inte.  Vad säger ni?


SushitimeSkönt att vara borta från datorn ett par dagar. Bara umgås med  kusinerna och ha roligt.
Igår blev det lunch med världens finaste A, sushi och en massa soya. Fick fin present från franska huvudstaden och A lämnade tillbaka lite saker som var mina. Dessutom blev det konstig juice på torget och vi gick runt och stosade i stan. Härligt

Ledig idag också och det känns som om det är ett litet lov utan namn. Dock har jag sedan i lördags haft ont i magen och jag börjar bli smått orolig nu. Hoppas verkligen att det försvinner för jag vill inte ha mer saker att bekymra mig över.

Nu håller jag på att plåga mig med min svenskbok, som jag nästan har läst ut. Varför får vi aldrig läsa bra böcker?

Secrets   Jag tycker om att hitta små meddelande i böcker av tidigare ägare. Det kan bara vara ett hej eller ett kryss, men tänk vad mycket dessa böcker har varit med om. De har legat i många väskor, sett olika hem och kanske andra länder.
    Undrar varför personerna skrev dessa små meddelande och vem de var menade till, något hemligt budskap kanske. Lite nyfiken blir man iallafall. Jag skriver aldrig något i andra böcker, men suddar inte ut det heller.....


Nu väntar en lång helg eftersom skolan först börjar på onsdag igen. Lajbans med kusinerna i helgen.


Springtime

Fem saker ni inte visste om mig
* Jag är expert på att tappa bort suddgummin
*Jag har aldrig kjol eller klänning när jag ska skriva prov
* Jag har extremt minne. Kommer ihåg precis allt!
* Jag är ingen kvällsmänniska
* Jag stoppar alla oöppnade, lite tuggade godis/choklad presenter i en låda i gareroben, och äter aldrig upp de.
Ledig dag idag. Biologiboken och jag kom inte riktigt överrens, så jag gick ut i blåsten och fotograferade blommor istället.  Lyckades även komma med på en bild där håret flyger åt alla håll.
Kram

TisdagOvan: Fuktig måndag
 
Våren har, enligt mig, kommit när det är mars, men imorse vaknade jag till samma grådisiga väder som alltid. 
   Det finns faktiskt statistik som visar att här jag bor, regnar det ungefär varannan dag, året om! Hur kul är det?
Som grädda på moset har jag blivit förkyld och har ont i halsen. Bara elände, men jag är trots allt ledig imorgon och två dagar nästa vecka så jag ska inte klaga. Hurra!

förstamars
Vilken helg. Det finns inga ord om hur annorlunda den här har varit. Jag vill inte nämna några detaljer, men den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Tur att världens bästa A finns här för mig, och räddar mig så att jag inte sjunker som en liten sten på havets djupa botten. Ingenting är bättre än pålitliga vänner, promenader mitt i natten och tedrickande ur muminmuggar.
Nu blir det snart sängen och duntäcket efter ännu mer finputsande på biologiarbetet. Så typiskt mig att aldrig bli nöjd...


RSS 2.0