lördag

Tjoho! Äntligen lördag och solen skiner, kan det bli bättre? Nja snarare är det sämre än så men nu ska vi vara glada och inte deppa.

Mamma är på landet så jag och brossan och pappa är hemma. Pappa glömde bort att ge oss lunch så det fick bli glass. Nu går han och oroar sig att ha glömt bort lunchen, men hallå, är man tonåring så kan man faktiskt ta vara på sig själv, ellerhur?

E, min lilla kompis fyllde år i februari och nu kommer jag med hennes födelsedagspresent. Ja, jag har skuldkänslor men jag har helt enkelt skjutit på det hela tiden och sedan blev det nästan försent, men har man lovat så har man.
Jag var kreativ för typ andra gången i mitt liv, den första var när jag gjorde J:s födelsedags present som var nästan likadan som denna.

Jag vet inte om E läser, men ni får se bilderna sedan

Dags att tvätta klistret från fingrarna

/i

torsdag

Huvudet dunkar och ögonen värker. Försökte hjälpa brossan med matten, fick en mattebok i huvudet som tack. Alltid kul när man kan hjälpa till

Läkaren idag. Magnetröntgensvaren var bra, inget fel nånstans. Tyvärr vet de inte var det är och jag ska ta lite nya prover imorgon men hittar de ingenting, ja då kan de ingenting göra. Usch tänk om jag får se ut såhär hela livet, med två olika ben. Hemska tanke.

Jag tror att jag har blivit allergisk mot någonting. Jag har varit förkyld i snart tre veckor, det är väl inte normalt?

Nej, jag behöver lov och det behöver nog fler än jag. Dags att spurta vidare, målet är ännu långt borta

/i



onsdag

Mitt huvud består bara av siffror, formler och annat jobbigt för tillfället. Jag lovar, skulle någon väcka mig mitt i natten och be mig om formlen för rörelse energi, pq formeln, ja vad som helst hade jag kunnat som ett rinnande vatten. Jag behöver lov. Klarar inte mer. Hur ska jag orka? Lärare är verkligen hopplösa ibland

Nej, bort med alla ansträngande tankar. Dags att blicka framåt, mot ett stundande sommarlov. Tio veckors ledighet. Det är vi verkligen värda. Gud vad snabbt tiden går, det är riktigt läskigt. Snart är man gammal och grå och sitter på ålderdoms hem. Nu var jag där igen, bort med alla deppiga tankar, suck.

Jag  tror jag få slå på TV:n och kolla lite på Sex and the City. Ingenting går upp mot SAC, te och duntäcke. Piggar alltid upp.






/i


Today is not like yesterday

Har just ätit tortellini middag, inget jag gillar men päronen orkade tydligen inte fixa något ordentligt. Ni borde kolla in min bästa kompis Julias blogg. Hon är helt otrolig den människan, har bara haft sin blogg i en vecka och i lördags låg hon på top 10! och kreativ som attans är hon också.
  Jag undrade vad gudarna hade emot mig när jag var liten,  de glömde tydligen bort att ge mig lite kreativa talanger. Ja, livet är hårt att leva


Nu när ni ändå är ute och kollar in andras bloggar kan jag tipsa om mina favoriter. Har ni missat dessa, ja vad har ni gjort då egentligen?

* Supersöta Lisa som har jättecool stil (vill vara som henne)

* Amanda. Rött hår, häftig klädstil, måste jag säga mer?







Tisdag

Hela dagen regnade bort igår. Hur kul var det på en skala mellan ett och tio? Svinkallt var det också men idag skiner solen så shortsen åkte på igen.

Annars händer ingenting just. Provsprang coopers idag (2000m) och MVG är tio minuter. I höstas fick jag 10.20 efter en sommar där motionen inprincip bestod av flip- flops promenader till stranden och vägen mellan soffan och kylskåpet, men idag, jag fick runt 9.50.
  Jag har sänkt mig en halv minut och än har jag mer att ge, när det är allvar brukar det gå bättre. Idrottsläraren trodde inte jag  kunde sänka mig så mycket, det sa han i höstas, men på måndag ska han få se, ha!

och btw, pappa har beställt en resa till Lugano (Schweiz) när jag har slutat skolan. Bara han och jag. 



/i

usch

oh, varför så mycket? 
 Jag har bara pluggat hela helgen, men det känns inte som om man kommer nån vart, och så var det nån politiker som tyckte att man skulle förkorta sommarlovet. Vi som sliter som djur ska få kortare sommarlov? Har han glömt hur det var när han själv gick i skolan?  nej, inget kort sommarlov tack, men tänk, detta blir mitt näst sista sommarlov!

Vi har fått inneboende i köket, MYROR! Jättehemskt. Vårt hur är bara två år gammalt, men det förvånar mig inte om vi har en myr koloni bakom diskmaskinen. Man kan inte ställa någonting på diskbänken, små kompisarna är där direkt. Ok, än så länge ser man bara fem myror i tagen, men vem vet vad som lurar i vassen?

Nej, måste fortsätta plugga

/i



(tuggummi jag köpte igår, är man tennisspelare så är man)

mors dag

Ni har väl inte glömt bort att det är mors dag idag, så hipp hipp hurra för alla mammor! Ni fötjänar det.


choklad som värmer

Blev myslördag iallafall. Fick över A och vi gjorde nog allt annat än att kolla på ESC, tillslut fick vi "tråkigt" och gick över till J. Hon blev nog överraskad, fast jag hoppas att hennes pappa inte tyckte att det var jobbigt att vi kom och hälsade på sent på kvällen

Jag tänkte mig inte riktigt för och cyklade dit i sandaler och short. Det är för guds skull maj! Dock blev natten kall och jag frös som ett litet djur men man får väl skylla sig själv. Man lever bara en gång.


Nu ligger jag här under mitt varma duntäcke, dricker varm choklad  ur blå muminmugg och funderar på vad nattens drömmar kommer att handla om. I
ngenting går upp mot choklad när man är frusen. Länge leve kakaobönan!


en liten tanke

Kunde inte sova inatt och började rota igenom mitt gamla smyckeskrin och hittade fullt med smycken jag helt hade glömt bort. Alla dagishalsband, tuggummi automatsmycken och de riktiga i det stora fina skrinet.

Iallafall, hittade denna lilla ring som jag köpte tillsammans med min farmor när jag var liten och var på Malmö Hus. Vi åkte ofta dit, farmor och jag och drack blå hallon läsk och tittade på de uppstoppade djuren. ¨Varje gång fick jag välja något i souvenirbutiken och tydligen föll ringen mig i smaken

Tyvärr dog farmor när jag var sex år gammal så jag kommer inte ihåg henne. Mamma sa att vi var väldigt nära och pratade i telefon med varandra varje dag. Jag blir så ledsen att alla minnen har försvunnit och att jag inte kommer ihåg min underbara eleganta farmor som alla sa att hon var....

/i







lördag

Lördag betyder sova, lördag betyder godis, lördag betyder mys, men icke. Ingenting har inträffat ännu och här sitter jag, på en hård stol och skriver. Har tvingat mina föräldrar att åka till landet så att man kan vara själv hemma. Det är kanske något att se framemot. Försöker få över lite kompisar och kolla på den obligatoriska melodifestivalen. Vem vet, kanske blir der marshmallows och stearinljus


Såg en kråka idag som lät som om den behövde kräkas. Urk

/i

hmm

Ni måste kolla in denna sidan. Hon är helt otroligt grym på att göra cupcakes. jag har blivit förälskad i dem. Varför saknar jag en kreativådra?

http://blixman.blogg.se/category/cupcakes.html

/i

extra drops och blå maränger

Trodde inte att man kunde bli beroende av extra drops men tydligen. Apoteket hade tre för två och jag köpte såklart tre st. Har satt i mig ett helt paket med vattenmelon smak nu. Oups. Fattar inte varför de är så goda, för det är de inte egentligen, men det är tydligen någon ingrediens som faller mig i smaken.

Jag vill inte veta vad. De har tydligen en laxerande effekt enligt förpackningen så jag måste nog köra i mig lite proviva, haha

Någon hade köpt blå maränger hemma. Mycket intressant

/i


new shoes

M i min klass hade köpt ett par fina gladiatorskor och när jag såg dem på matten, bestämde sig mina fötter för ett par likadana skulle jag ha. Gick ut på lunchen för att leta upp dem, men de hade varit populära och tog slut så det fanns bara små storlekar kvar. Typiskt

Nu hade jag bestämd mig för att haka på trenden med gladiatorskor, så nu kunde jag helt enkelt inte släppa tanken. Åkte till köpcenter med pappa som slutade tidigt och hittade ett par på  
Din Sko. Inte så fina men de fick duga.

När jag kom hem så googlade jag lite skor och hittade ett par ännu finare,bruna, på ellos. Såklart besviken eftersom jag redan hade köpt ett par andra, men pappa sa att jag fick köpa dem också.

Han är snäll, min far <3



My new shoes from Din Sko


/i


You are my sunshine

You are the sunshine of my life
That's why I'll always be around





You are the apple of my eye
Forever you'll stay in my heart
By Stevie Wonder


torsdag

ohlala. En dag kvar på skolveckan, och jag har precis avnjutit sommarens första honungsmelon. Tjoho

Gissa vad jag befann mig idag? På stadsbiblioteket av alla ställen. Vi skriver ett arbete på historian om industriella revolutionen och eftersom jag var lite långsam i stegen lyckades alla böckerom det ämnet  på skolans bibliotek ta slut, så jag var tvungen att bege mig till The great library. Personalen där är alltid otrevlig mot mig. Jag försöker vara lite snäll och vänlig och får bara ett surt nej tillbaka. tack så mycket!

Lyckades faktiskt norpa åt mig två gamla böcker, den ena på engelska. Nu är bara den stora frågan när jag ska ha tid att läsa dem. Historia är inte riktigt min grej, och gamla bibliotekts böcker är ingenting jag föredrar. Alla dessa människor som har tagit i dem, urk


Nej, nu ska jag vara en riktig svensson och se på Charlotte Perelli. Tror ni att hon går vidare?, nja jag tror inte det eftersom att alla grannländer kompisröstar


/i

hej sa petronella ifrån palskeby

Tar ett break från fysiken eftersom min hjärna tydligen har tagit semester. Hittade lite söta grejer som jag vill ha




Vem har inte alltid velat ha ett par prickiga stövlar? Hur cool kan man bli på utflykterna?



Ring från Accessorize



Armring från H&M



Förresten, har ni lästa att Kenza ligger på sjukhus? Kommer hennes blogg att gå under nu?


/i


onsdag

Oh, jag är så trött! Det känns som om mina ögonlock kommer att slå igen när som helst, men jag vill inte gå och lägga mig. Man kan ju inte missa Sex and the city ikväll!
   Är alltid nyfiken på vad för slags skor Carrie ska ha och eftersom jag har hittat en ny serie att följa, ja då kan man inte missa ett avsnitt. Jag lyckas alltid falla för serier som inte spelas in längre, tex vänner började jag att titta på en månad efter att det hade slutat och nu sex and the city. Hopplöst, javisst men försöker också titta på Desperate Housewives som tydligen alla gör.

Vi hade ingen mat hemma idag så jag gjorde lite havregrynsgröt. Föreställde mig i min vildaste fantasi att av nån knasig anledning försöka unvika socker på gröten. Det blev lite kokos och äpplen istället, blä. Gröt utan socker smakar klister och är absolut inget jag rekommenderar, ja så nu vet ni det också

/i


Irma in her new Monki dress

regn

"regnet bara öser ner, och jag e blöt om både skor och stumpor", eller nått i den stilen. Vad tog solen vägen? Jag drömde mig bort och hittade lite söta kläder från Usa. Visst, man ska få drömma ibland.

Sitter och tittar på American Idol och jäser. En hamburgare på Glorias, ja man kan säga att magen är ganska nöjd. Borde egentligen göra annat som vanligt men det är bara måndag och sommarlovet knackar snart på dörren, dvs bara att spurta.  Dock är uppförsbacken brant.

Var ute i ösregnet med vovven och det verkade som om det bara var vi och miljarder ankor ute. Såg ett ankpar där en gräsandshane "dejtade" en vanlig vit anka med gul näbb. Tyckte det var lite roligt

 Funderar på hur ungarna kommer att se ut......

/i


Finemang grejer från favoriten Abercrombie&Fitch.







Måndag

Hemma igen efter en händelserik helg i Göteborg. Var där med min kör och det var väldigt roligt. Men jag ska inte tråka ut er i detalj och berätta allt vad som hände utan man kan säga att alla var väldigt förkylda, vi sjöng högst 4 h( detta har aldrig hänt förut. Körledaren plågar oss alltid, så ni förstod att vi allihopa såg ut som fågelholkar när det stod klart att vi fick så mkt fritid), och Liseberg i snålblåst. Helt underbart.



Köpte en grå klänning från MONKI och fyndade en jättefin mjuk, ljus beige nästan vit, tröja på TOPSHOP som kommer att bli jättefin nu i sommar. Hade kostat över femhundra men nedsatt till 150. Fynd

Nu är jag väldigt hes, men det går väl över när jag gifter mig, som min mormor säger, och det lär dröja ett tag så jag hoppas att hon inte har rätt, haha. Tränarmiddag ikväll också. Är inte alls sugen på att vara social utan vill hellre gå hemma i mjukistofflor och dricka te. Usch usch

/ i



Min topshop tröja

torsdag

D- dag idag. Hade hoppats på att få ha huset själv som jag älskar men nej. Kvart över nio kom städerskan för att veckostäda, brossan började först PRAO:n kl 12, och när de väl gick så kom mamma kl. 12.30. Visst, det var mysigt och vi åt sushi, men sedan berättade hon att hon var ledig till fem och vid halv sex kom pappa hem. Yes, jag fick en timme för mig själv!

Blev lite sur, vill vara själv när jag är ledig och gå runt i pyjamas och mysa, men men man ska väl inte bete sig som en bortskämd unge, haha

Nu kommer jag inte blogga på ett tag, ska till Göteborg i helgen så vi ses först på söndag. Ha det!
/i


Tack

Jag glömde det, men jag vill  bara tacka alla som stöttar mig under "svullna foten perioden". Ni förstår inte hur mycket det betyder och jag är jätteglad över er nyfikenhet och medlidande, inte för att jag riktigt lider, haha, men ändå




Tack för att ni finns och vi ska få slut på fotäcklet! Keep Going!

/i

still alive

Thanks God att detta är över för denna gången. Magnetröntgen, nej det passar inte mig.

Jag fick tid kl14.30. Såklart fick jag vänta ett tag, allt på sjukhus går i snigelfart. Kom in, fick ta på mig sjukhuskläder, och de bad mig att lägga mig ner på britsen. De började med låren och jag fick ta på mig öronproppar plus gigantinska öronskydd. Fick välja musik och ingenting föll mig i smaken så det blev en saga, djungelboken.
De körde in halva mig i "hålet" och så fick jag ligga där ett tag.Mamma som satt i samma rum sa att det hördes som explosioner och hagelregn, men jag hörde som tur var ingenting. Fick en kanyl i armen och de sprudade in en massa olika saker genom slangar i armen.

Låret gick snabbt men sedan var det magens tur. Fick filtar och en gigantisk platta för magen. Nu åkte hela jag in i hålet och tur att jag inte har klastrofobi. Det var faktiskt läskigt, och jag förstår dem som har det. 
   Djungelboken var nu inne på repeat nr. 2 och jag kunde snart hela utantill. Plattan på magen blev varmare och varmare och jag kände mig som en grillad kyckling. Höll på att brinna upp.

Djungelboken spelades nu för tredje gången och jag började inse att detta skulle ta ett tag.

Äntligen, efter tre timmar i ett hål och 8 timmars fasta var jag äntligen klar! Mamma och jag åt lite paj i caféet på sjukhuset och sedan tog jag en magnum maya (ingen höjdare, fastän Eva Longoria "tycker om den"), smakade ingenting.


Nu är jag hemma och hämtar andan. Ogillar sjukhus och hoppas att de inte hittade något allvarligt. Provsvaren lär dröja........

  Ex Kanylarm


tomorrow is not today

De ringde från sjukhuset precis. Jag har fått magnetröntgen tid imorgon kl. 14.30. Usch, de kommer låta mig åka in i ett hål och det värsta av allt, jag måste fasta 5 timmar innan! Jag lovar, de kommer att hitta massa läskiga fel och jag kommer aldrig att klara att fasta. Usch bort med denna hemska tanke, det är först imorgon.

Sitter och äter gammal müsli, smakar skåp, och kollar på vänner. Man tröttnar aldrig, konstigt nog. Var faktiskt duktig och ssprang när jag kom hem, sprang av mig matte A, äntligen över

Nej, mot tennisen

/i

ps. tänk att det var 7 år sen det var poppis med polyfoniska ringsingnaler och att ipoden knappt var uppfunnen. Hur överlevde vi, haha

hej och hå

Håltimme igen! Jippie! Stack hem som vanligt och passar på med ett mini inlägg, det har väl ingen dött av.

Matten idag gick nog helt ok, det känns så, men man vet aldrig. Man ska inte ta allting förgivet har jag insett. Vaknade i morse med världens snorigaste näsa. Inte kul om man ska sitta med nerböjt huvud i två timmar, men av någon mirakulös anledning lyckades näsan bete sig som vanligt och inga prblem uppstod. Tur var det.

Nej, nu lockar fysiken (not) men sedan är det hem igen, och förhoppningsvis en joggingtur.

Ses sen
 
/i

Värmen förvann och verkligheten återvände

Jaha, nu kommer det väl att vara kallt fram till december. Värmen förvann lika fort som den kom. Synd, men det var härligt sålänge det varade. Deppar men men, sommarn är förhoppningsvis på väg och jag känner mig någolunda pepp inför NP matte imorgon. Jag är min enda fiende och sålänge jag tror på mig själv, då går det!


Surfade runt lite och hittade lite söta grejer på http://www.accessorize.se. Vill ha!

image16Armring

image17Börs


Kemiboken kom tillbaka, någon hade tagit två st. Slapp betala 500kr *phew*

Lost chemistrybook

Håltimme och solen skiner, det var bara att sticka hem. Mys
Sexualkunskap i pingstkyrkan får man nog bara uppleva en gång i sitt liv, nu har jag gjort det och det var nog den mest underliga val av plats jag har upplevt, men men

Jag ser ut som en grillad kyckling efter gårdagens sol på balkongen. Brun fram, vit bak. Det är nog dags att börja sola ryggen men det ska tydligen bli sämre väder och det gillar vi inte!

Just nu sitter jag och oroar mig för min stackars kemibok som är på vift. Någon tog den när den låg  på skolbänken när lektionen var slut och jag skulle precis stoppa ner den i väskan när den var borta! Jag är uppstressas, för 500kr, det vill jag inte betala. Jag måste höra med mina labbkompisar

Ses efter skolan

lördag

Åh, suck och stön
Min mage har blivit helt uppsvälld av all min mormors mumsiga mat så jag rullar fram numera. Mormor ville att vi skulle komma dit ikväll så man kunde helt enkelt inte säga nej. Dagen har annars varit innehållsfattig. Jag har varit relativt rastlös och klättrat på väggarna men bror min drog med mig ut på stan för att vara smakråd, och efterdet åt vi scones med sylt. Mums

Molnfri himmel hela dagen och det är 18 grader ute trots att klockan är mkt. Lovely

fredag

Värme! Älskar vädret! Mys i solen när det är 27 grader tackar man inte nej till

Fredag och man har hela helgen framför sig. Efter en dag i skolan där jag under franskuppsatsen lyckades måla in mig i ett hörn och åstakomma saker jag inte klarade av, det kändes så iallafall. Såklart ville jag imponera på läraren men det blev nog pannkaka av alltihop. Men jag tror betyget är säkrat så, jaja det var nog ingen fara på taket.  Det känns som om jag är i stort behov av lov. Jag orkar ingenting och det känns som om allt bara blir en stor röra. Usch, det är ju nu betygen kommer så detta är väldigt olägligt!

Tränade mina små sötnosar för sista gången. Visst, sorligt men jag hoppas verkligen inte att vissa av dem kommer tillbaka, *puh*
Behöver vikarie till nästa gång och tyckte att min tränar kollega (oh proffsigt :P) kunde ta mina första 40 min eftersom jag jobbade alla hennes pass för två veckor sedan men nej, det kände inte hon alls för. Blev lite sur. Om jag hjälper henne, varför kan hon inte hjälpa mig? Det e så svårt att hitta vikare.........

Mamma har förbjudit mig att sitta på min skrivbords stol (hon tror att det kan vara en orsak till mitt ben, vuxna har så mkt idéer) så numera har mitt skrivbord förflyttat sig till sängen, så  man kan säga att jag sover med suddgummiskraffs och pennvässare..... 
image15

onsdag

Fan, fan, fan, fan......
Matte Nationella lätta delen gick rent åt h*vete!!!!!!!!!
Jag var jättenervös och när mina mattenerver börjar spöka, då är det klippt. Allting gick bara åt skogen och när min mattelärare på mattetimmen direkt efter läste upp svaren, ja då insåg jag att jag hade fel på hälften. Fan, fan fan fan fan fan......... Jag är så deppig..... detta kommer säkert aldrig  att räcka ens till ett VG tror jag.


Shit vad har jag gjort?????!!!!

New dress

image14
Solen skiner och vad är inte bättre än att fräscha upp garderoben med en ny tunika/klänning?

Tisdag

Nästan sommarlov, bara 38 veckodagar kvar......
Skoldagen var inte lång, men inkluderade frisbee, läxförhör och fysiklabb. Helt ok om man frågar mig. Jag var även på sjukhuset och tog lite prover.Svullnaden i  Benhelvetet (ursäkta språket) vill inte försvinna och det visade sig att barnakuten inte hade tagit så mkt prover som jag antog. Istället för att sitta på akuten igen, erbjöd min snälla granne sig att ta prover på mig. Hon jobbar på sjukhuset så jag fick komma dit. Hon hade valt den finaste nålen, som man egentligen inte ska använda utom i nödfall, bara för att det inte skulle göra ont. Jättesnällt!

Mamma tyckte synd om mig och bjöd på glass sedan. Inte helt dumt.
Snart tennis men det stora problemet är hur jag ska ta mig dit.... Brorsan snodde min cykel.....

Vart är jag påväg?

Mitt liv börjar gå överstyr. Jag gillar inte läsk och ljuschoklad, äter knappt godis och sötsaker som jag får äter jag aldrig upp....... Hmmm...

Iallafall jag börjar bli lite orolig. När man läser nyheter på sydsvenskan. se, då är det något som är fel. Iallafall... hittade en rolig artikel. Kolla in den!

http://sydsvenskan.se/malmo/article88528.ece

Vi ska gunga, du och jag

Ge mig lite solsken så att jag kan kliva upp ur sängen
Ge mig ett träd som skuggar när jag blir varm, leende på läpparna
Ge mig en gunga, dagen är räddad


gunga


Söndag

Har inte skrivit på ett tag. Det trådlösa fungerade inte... ja  ni förstår problemet

Lång mysig helg med valborg, malmötripp med Jessica och landet med familjen. Borde ha räknat matte men man måste ju få vara ledig någongång!
På landet hoppade min granne på mig och frågade om jag ville tjäna lite extra pengar. Nyfiken som man är, svarade jag såklart jag och blev erbjuden trädgårdsjobb. Första uppdraget var att rensa i hennes enda rabatt.
Hej och hå, om jag ska kortfatta det hela kan man säga att ingen har satt en kratta i den rabatten på minst fem år.
  Men det var bara att sätta igång och jag drog på mig ett par gamla jeans och en förkort t-shirt. Det skulle jag aldrig ha gjort........... Solen stekte och jag slet som ett djur. Några timmar kollade jag i spegeln och upptäckte att i glipan mellan t-shirten och jeansen, där hade min stackars skandinaviska bleka hy blivit helt röd.
 
Nu har jag alltså en röd rand på ryggen, skit som inte går bort under naglarna men vem bryr sig. Jag fick 100 kr i timmen och än är jag inte klar.........


RSS 2.0