Make a wish

Lördag.
 Ska iväg och byta min ring som jag fick förra fredagen till en storlek mindre, kanske lite reafynd och fika med pappa. Det blir en pappa dotter lördag ser det ut som, kanske på ett gammalt kafé med gräddbakelser och varmchoklad? Ikväll blir det iallafall middag med A.

Take care
Z

Everything is perfect, not. Nu är jag lite nere igen, men jag hoppas att allt löser sig.
 MVG i svenska C kommer iallafall att sitta fint i betygsintyget, och jag hoppas att historiebetyget blir likadant. 

Nu ska jag iväg och träffa mina små söta tenniselever, en del vilddjur,  och skvallra lite med söta A. Och på tal om ingenting. Varför tyckte min svensklärare att det var så imponerande att det har funnits vilda kor?  

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/234529/lagrenouille?claim=v96zeq2n2s6">Följ min blogg med bloglovin</a>

Back

Åh jag höll på att bli galen på mitt internet igår. Hela rotern bara stod och blinkade och man kom varken ut eller in.
 Men jag kommer tillbaka i efter skolan och nu ska jag kila iväg och göra ett historieprov som jag inte vet om jag behöver göra över huvudtaget. Knäppt

Ses

ticking clocks

Onsdag. Ledig dag vilket har varit helt underbart. Känns som om jag har gjort allt annat än det jag egentligen skulle göra, men strunt samma.
I natt sov jag som en liten gris efter ett styrkeyoga pass med M, ett tennispass som grädden på moset och kanske var det för att jag var lite extra nöjd med mitt reafynd för halva reapriset. 

Utvilad och full av energi ska jag nu bege mig ut med vovven och sedan iväg och planera USA-resa.


 Nümph fynd, tulpaner och minne från farmor

Ett två tre fyra

Tisdag.
Är på mycket bättre humör idag. Kanske beror det på att jag är ledig imorgon, tennis idag, eller val inför åk 3. Vem vet

En sak som är säkert är att nu ska det tränas som bara den. Nytt fint träningskort som jag måste utnyttja minst två ggr i veckan, tennisen, kören, löpningen, flöjten... Puh.... Hur ska jag hinna?
Det är ett senare problem, nu ska jag rusa iväg till engelskan. Och förresten, tack för era fina kommentarer. Det värmer.
tvåhundratre

Ibland vill jag bara skrika, slänga saker i väggen och gråta.
 Så var det igår när jag började tänka på att jag inte, kanske aldrig, kommer att kunna gå i fina kjolar, shorts och klänningar i på grund av mitt ben. Livet känns ibland så hopplöst och förskräckligt orättvist.....
 
Men jag försöker bita ihop och leva ett så normalt liv som möjligt, även om det är svårt ibland.
Älska era fina ben, för de är helt enkelt finast i världenWith or without you
Söndag.
Efter att ha suttit med näsan i historieboken, drabbades jag av sommarkänslor. Jag längtar till salta bad, myggbett, brunbrända armar och fina fräknar. Fast, sommaren kan vänta tills efter sportlovet, för först vill jag åka skidor.

Med en smoothie kom jag iallafall lite närmare.....

No better and no worseLördag. Reafynd för halva reapriset, film och glass. Känslor. Tankar. Regn och förstås Coldplay i mängder. 
 

And in the box, there was....

Jag har världens bästa och finaste pappa.
Igår fick  en ring från Efva Attling av honom för att han tyckte att "jag är så duktig och är den finaste dottern man kan ha!"

Åhh.....


Torsdag
Triss i vovve

Finns inte så mycket att säga. Dagen har varit kall och lerig, håltimmen spenderades på stadsbiblioteket eftersom städerskan var hemma och städade huset så jag fick hålla mig undan. Jag gjorde för engångs skull något och lyckades på så sätt  få excellent på engelskläxförhöret.
Och MVG stod det på historieprovet

Nu tennis.

Mio Bio och Yes We Can

Tisdagen den 20 februari år 2009.
Dagen då solen lyste och joggingspårna var lerdammar. En helt vanlig dag, men ändå inte.

Bio besöket blev hur lyckat som helst trots att det inte blev den filmen vi hade tänkt att se från början p.g.a att den inte var studentrabatterad.
Och ja, jag är nog den enda i hela Sverige som inte tycker att Twilight böckerna är de bästa jag har läst och visst, filmen var bra, men eftersom jag inte hade några förväntningar kan jag inte säga att den var speciell (jag får väl äta upp detta sen......) Men nu har även jag sett den, trots allt.

Sist, men inte minst. Presidentvalet. Jag hoppas att det blir förändring och att Obama klarar av all press som vilar på denne mans axlar.
Go Obama! 
Tisdag

Igår deppade jag för att min långa måndagshåla försvann, men efter en snabb titt på nya schemat insåg jag att jag hade tre nya istället.
 Så idag, tisdag är en sådan dag. Eftersom jag bor så nära skolan så är hålorna super!
Idag väntar en ny blå kemibok på mig, använding av joggingskorna och bio med tjejerna! De var så söta och frågade om jag ville hänga med igår, men kunde inte p.g.a mina behandlingar av benet . Så snälla som de är, flyttade de fram allt till idag istället för att jag skulle kunna vara med.

Vilka vänner man har!Allt och Ingenting

jaha.
Då var det lördag igen. Har redan slösat bort halva dagen genom att strosa runt i pyjamas och inte borstat tänderna, vilket är ovanligt för mig som alltid är vaken tidigt. Men, sådana dagar behövs ibland. Största bekymret just nu är vad jag ska äta till lunch och vad min svenskkrönika som ska vara inne imorgon ska handla om, men det löser väl sig det med.

Vi får väl se vad som händer. Ses senareThe Big Apple

Ojojoj.... Här behöver jag nog plocka fram stora dammvippan.........

Iallafall, nu är jag tillbaka efter ett lång jul som har varit hur mysig som helst och framför allt, en resa jag inte kommer att glömma på ett tag! New York är hur häftigt som helst så får ni chansen, åk dit! Jag var där i en vecka och fick uppleva allt från taxiresor och snöoväder, till disney julgranar och perfekta bagels. Tja, jag låter bilderna tala för sig....

Veckan har varit den värsta på länge, men på torsdag kan man pusta ut.RSS 2.0