sommarstängt

Bloggen håller sommarstängt fram till augusti

Jag önskar er en härlig sommar och hoppas att ni tittar tillbaka, annars letar jag upp er

see you!

När det blir varma sommardar,kom ihåg mig då
Ovan: jess i finkläder+regnjacka, en sista blick över skolgården, godis

Nu har jag sommarlov!
 Klockan 10.33 sprang ett gäng sommarlovssugna tvåor ut från aulan, ut i ösregnet, 11 grader och 11m/s vind. Aldrig har någon varit med om något värre väder, men vem bryr sig att man fryser i klänningarna, skorna är blöta och håret risigt. Alla var glada och kramar från människor som man inte kommer träffa på 2 månader värmde.
En aning sliten är man efter en vecka fylld med studenter och idag blir det ännu en dag i kalla studenttält. Men först ska jag skicka iväg ett mail till I.

regnet mot din kind


Jag kan inte förstå att det endast är en dag kvar! Alla dessa människor jag har haft nära mig under 10 månader kommer jag inte träffa på ett par veckor, och skolväskan kommer att kapa tom. Men sommarlov, det behöver jag allt. Stockholm, skärgården, USA, här kommer jag! Glädjeskutt!

solen finns i dina steg
Idag tar 2 av mina finaste vänner studenten. Det är med tårar i ögonen jag tänker tillbaka på alla barndomsminnen, skratt och roliga stunder vi haft tillsammans. Nu ska de ut i stora världen och barndomen är slut. Fira ska jag göra iallafall och jag vet att vi kommer att vara vänner väldigt länge till, och tur är väl det.

Den 9 juni 2010 smäller det! Då är det min tur!


Le immagini
Venedig. Venice. Venezia. Venise.Venise.

Vadå fint, underbart eller helt ljuvligt! Amore

Andra säger lyckan finns i ett ögonblick

Glädjeskutt! Känslan är obeskrivlig! Alla dessa timmar med läxor och inlämningar är avslutad! Men vänta lite nu.... Vad gör man en kväll när man inte ska plugga?
I måndags var jag ute i skogen med mina röda stövlar igen. Luktade på blommor, klappade grodor och brände sönder ryggen. Kom hem kl 24 och gick upp 06.00 dagen efter.  Men ack ¨så roligt!

Imorgon flyger jag iväg till alla duvor och kanaler i Venedig och kommer först hem på söndag. Vänta er en explosion, bildbomb, kalla det vad ni vill, när jag kommer hem.

Ciao!


RSS 2.0